Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز گفت: ۵ شهریورماه نیروی انتظامی و عوامل اجرائیات شهرداری اهواز به قصد تخریب خانه‌های بدون مجوز نیمه کاره وارد روستای ابوالفضل(ع) اهواز شدند و بی‌اطلاعی اهالی از جزئیات این موضوع، باعث بروز درگیری شد.

مرتضی جمشیدپور، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص درگیری دیروز اهالی روستای ابوالفضل (ع) با نیروی انتظامی و عوامل اجرائیات شهرداری اهواز با گفت: امروز، ششم شهریورماه همراه عده‌ای از فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز به روستای ابوالفضل (ع) رفتیم تا از جزئیات این درگیری آگاه شویم و با اهالی و امام جماعت روستا گفتگویی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدپور افزود: بومیان روستا از قبل انقلاب در این منطقه ساکن بودند و روی زمین‌های کشاورزی کار می‌کردند و جمعیت آنان به حدود ۳۰۰ خانوار می‌رسد. با اینکه اهالی این روستا هیچ نوع سندی مبنی بر مالکیت زمین‌ها ندارند، بنیاد مستضعفان قصد تخریب خانه‌های آنان را نداشته و روز گذشته فقط برای تخریب خانه‌های جدید در حال ساختی که تعداد آن‌ها به بیش از ۱۲۰ خانه می‌رسد ،نیرو‌های انتظامی و اجرائیات شهرداری را در این منطقه حاضر کرده تا حکم تخریب را اجرایی کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز ابراز کرد: این خانه‌ها از سوی افراد غیر بومی روستا در حال ساخت هستند و هیچ مجوز ساخت و سازی برای آنان صادر نشده. قرار بر این بوده که روز گذشته فقط این خانه‌ها تخریب شوند، چرا که مرتکب تخلف شدند و در اراضی بنیاد مستضعفان ساخت و ساز انجام دادند.   بیشتر بخوانید: توضیحات امام جماعت روستای ابوالفضل (ع) اهواز در خصوص درگیری مردم با نیروی انتظامی
وی اظهار می‌کند: بر این اساس، نیروی انتظامی و عوامل اجرائیات شهرداری اهواز به قصد جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز و تخریب خانه‌های بدون مجوز نیمه کاره و در حال ساخت، وارد روستای ابوالفضل (ع) شدند و اهالی که از این موضوع اطلاعی نداشتند، تصور کردند به قصد تخریب منازل آن‌ها وارد منطقه شده اند. روستائیان تلاش کردند تا از این اتفاق جلوگیری کنند و همین مسئله باعث این درگیری شد .   جمشیدپور با بیان اینکه اهالی روستا از اینکه به آنان اطلاع دقیقی پیرامون این تخریب داده نشده، گلایه دارند، اذعان کرد: در این درگیری، تعدادی گلوله ساچمه‌ای از سوی نیروی انتظامی به سمت اهالی شلیک شده و چند نفری زخمی می‌شوند و آسیب دیدند. از نیروی انتظامی انتظار نمی‌رود در چنین درگیری‌هایی اقدام به تیراندازی کند و انتظار داریم این رویه اصلاح شود.
وی خاطرنشان کرد: عده‌ای افراد سودجو که بومی منطقه هم نیستند طی دو سال اخیر ساخت و ساز‌های غیرقانونی در این روستا انجام دادند و بیش از ۱۰۰ خانه در حال ساخت در این منطقه وجود دارد و به نحوی تصرف اراضی صورت گرفته است. از بنیاد مستضعفان انتظار داریم در کوتاه‌ترین زمان به این مسئله رسیدگی کند و تعیین تکلیفی برای اهالی بومی انجام دهد. ضمن انکه به آن دسته از اهالی روستا که حق ریشه دارند، به بهترین نحو رسیدگی کند تا حقشان ضایع نشود و آنان را از بلاتکلیفی نجات دهد. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز: در روستای ابوالفضل (ع) تصرف اراضی صورت گرفته و در طی دو سال اخیر عده‌ای افراد سودجو ساخت و سازهای غیرقانونی در این منطقه انجام دادند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز یادآور شد: از مسئولان قضائی هم درخواست داریم با جدیت و مطابق قوانین با متخلفان سودجو که قصد زمین خواری و تصرف اراضی در این روستا را دارند، برخورد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روستای ابوالفضل ع اهواز بسیج دانشجویی خوزستان دانشگاه آزاد اهواز مطالبه گری دانشجویی تخریب منازل بنیاد مستضعفان شهرداری اهواز مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز اجرائیات شهرداری روستای ابوالفضل نیروی انتظامی تخریب خانه اهالی روستا حال ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور

محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش آموز، قریب هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد.

 وی گفت: با انجام برنامه‌های فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزش‌های معنوی احترام می‌گذارند. وی، ارتقا تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و ابراز کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت هم افزای تمام بخش‌ها و نیرو‌ها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.

دهقانی اشکذری گفت:گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان می‌شوند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل می‌شود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمان‌ها و ارگان‌ها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.

وی، آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد. حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.

حجت الاسلام زارع ادامه داد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.

 وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیین‌های گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند می‌باشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می‌کنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش می‌یافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب می‌گذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیت‌های فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.

 سردار عباسعلی بهدانی‌فرد فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند، به اجرا گذاشته شده است.

 بهدانی فرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوب‌های سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.

وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشت‌شمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد