Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در جلسهٔ ستاد مبارزه با کرونای استان قزوین که عصر امروز به‌طور ویژه در محل فرمانداری آبیک برگزار شد، گفت: مدیریت هوشمندی در شهرستان آبیک زیر نظر فرماندار و همهٔ اعضای ستاد مبارزه با کرونا با حمایت همهٔ جانبهٔ امام جمعهٔ استان شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از استان‌ها با وجود ویروس جهش یافته نتوانسته‌اند قرنطینه را شروع کنند، اما اولین جایی که در کشور قرنطینهٔ واقعی صورت گرفت روستای حسین‌آباد آبیک بود.

نامدار ادامه داد: متأسفانه ویروس جدی بسیار مهاجم‌تر از ویروس قبلی است و جوانان را آلوده می‌کند، تا قبل از این بسیاری از جوانان ما تست مثبت بودند ولی علائمی نداشتند، اما اخیراً تعداد زیادی از جوانان نیاز به بیمارستان پیدا می‌کنند، ما نیز در 24 ساعت گذشته یک فوتی در استان داشته‌ایم که از همکاران استانداری بوده و جوان بودند.

این مسؤول اظهار کرد: شورایی در حوزهٔ مبارزه با کرونا در کشور تشکیل خواهد شد که مصوبات آن در حکم شورای عالی امنیت ملی است، این یک تأکید ویژه است تا دستگاه‌های زیربط فعالیت‌های ویژه‌ای را آغاز کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم شرایطی را فراهم کنیم تا به سمتی پیش برویم که بیماران مشخص شده در کل استان بتوانند قرنطینه را رعایت کنند.

نامدار تصریح کرد: نیروی انتظامی و دادستانی‌ها باید ورود جدی‌تری در جهت رعایت محدودیت ها از سوی اصناف و مردم داشته باشند، زیرا از 30 بهمن ماه موج چهارم کرونا در کشور در حال شکل گیری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه عنوان کرد: اتفاقی که طی روزهای اخیر در کشور افتاده این است که 39 شهرستان نارنجی کشور در عرض 5 روز به 52 شهرستان نارنجی افزایش پیدا کرده‌اند و این اتفاق خوبی نیست.

وی اضافه کرد: در حال وضعیت تنها شهرستان‌هایی که در کشور قرمز هستند 11 شهرستان استان خوزستان هستند که ویروس انگلیسی به‌سرعت در حال انتشار در این منطقه است.

نامدار بیان کرد: در حال حاضر در کل کشور شرایط سختی حاکم است و کسانی که علائم حاد تنفسی دارند در کشور رو به افزایش هستند.

این مسؤول تأکید کرد: استان قزوین نیز در اوایل بهمن ماه یک پیک سینوسی داشت که با کنترل مناسبی که صورت گرفت خوش‌بختانه شیب این منحنی با دقت پایین آمد.

نامدار اظهار کرد: در استان قزوین در ۲ هفته قبل تعداد موارد مثبت بستری به ۴.۶ رسیده بود اما خوش‌بختانه اکنون این به آمار به 2.۹ رسیده است.

وی تصریح کرد: در این هفته متأسفانه میزان فوتی‌ها در استان قزوین از میانگین فوتی کشور بالاتر بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین ادامه داد: امروز در استان قزوین 31 بستری جدید و 1 مورد فوتی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: خوش‌بختانه تعداد بیماران بدحال از روزهای گذشته کمتر شده است و 19 بیمار اکنون در استان زیر دستگاه‌های ونتیلاتور بوده و 66 بیمار نیز در آی‌سی‌یو هستند و در حال حاضر 40 تخت خالی در استان آی‌سی‌یو داریم.

این مسؤول عنوان کرد: اکنون از میان شهرستان‌های استان تنها شهرستان آوج در وضعیت آبی قرار دارد و بقیهٔ شهرستان‌ها زرد هستند.

نامدار بیان کرد: تعداد موارد ویزیت در استان به‌شدت بالا رفته است اما تعداد موارد تست مثبت کم شده‌اند که این نشان‌دهندهٔ این است که مردم متوجه شده‌اند که کرونای انگلیسی با کسی شوخی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: تست‌هایی که در استان انجام شده 90 هزار تست در میلیون بوده که در حال نزدیک شدن به میانگین کشوری که حدود 103 هزار است، هستیم و بیشترین درصد مبتلایان در حال حاضر جوانان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تأکید کرد: هفتهٔ پیش حضور در مراسم عروسی و ترحیم ۶.۶ بود اما اکنون به ۱۰ و بالاتر می رسد که این نگران کننده است.

وی بیان کرد: درخواستی که از استاندار محترم داریم این است که بر اساس پروتکل شهرهای زرد، برای برخی فعالیت‌ها محدودیت‌هایی در نظر گرفته شود، اکنون در شهرستان زرد حضور کارکنان در ادارات و ارگان‌ها به یک‌سوم محدود شده است، خواسته‌ای که داریم پروتکل شهرهای زرد در شهرستان‌های استان نیز اجرا شود و نمازها و مراسم آیینی از جمله مجالس عروسی‌ و ترحیم تعطیل شوند و از ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به استان جلوگیری شود.

نامدار در پایان اظهار کرد: متأسفانه اکنون رستوران‌های استان با تمام ظرفیت مشغول به کار هستند و محدودیت‌های تردد از ساعت 21 الی 3 بامداد اجرا نمی‌شود، لازم است دادستان و نیروی انتظامی ورود جدی‌تری به این موضوع داشته باشند و هر رستورانی که بعد از ساعت ۲۰.۳۰ باز باشد تعطیلی ۳ ماهه بر آن اعمال شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین پیمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اجرای جدی محدودیت تردد رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین شهرستان ها محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۸۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • احتمال ریزش سنگ در محور‌های هراز و چالوس
  • محدودیت های ترافیکی ۱۲ تا ۱۶ اردیبهشت در محورهای مواصلاتی کشور
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمالی کشور
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • اعلام محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور